RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 We could be immortals

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Solitair ━

Posts : 25
IC : 6

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Fox

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: We could be immortals wo dec 16, 2015 8:34 pm

Hailey duwde zichzelf omhoog en strekte haar hele lichaam uit. Ze bevond zich vlak bij de watervallen en was op dit moment eindelijk weer veilig, ver weg van de bewoonde wereld en ver weg van mensen die haar lastig konden vallen. Ze had de kaart in haar handen eigenlijk helemaal niet nodig, ze kende het gebied erg goed. Toch voor de zekerheid hield ze de kaart voor zich uit om er zeker van te zijn dat ze goed liep. Ze liep een rechte lijn en in de verte kon ze het gekletter van water al horen. Ze maakte een klein hupsje en draafde als een gek tussen de bladeren door en stopte uiteindelijk toen ze voor een poel stond waar een kleine waterval was. Als kind nam haar vader haar altijd hier mee naar toe. Dan mocht ze altijd in het water spelen en dan in de middag gingen ze weer naar huis. Kon ze de tijd maar terug draaien en weer klein zijn. Ze vouwde de kaart op en stak die in haar achterzak. Ze liet haar rugtas op de grond vallen en begon haar kleding uit te trekken totdat ze helemaal naakt was. Ze gleed het koude water in, het was veelste koud voor het tijd van het jaar, maar toch genoot ze er van. Ze duwde haar hoofd onderwater en waste alle viezigheid er uit. Rustig zwom ze naar de waterval die ze op haar schouders liet kletteren. Het deed zeer aan haar spieren, maar voelde wel dat ze langzaam los kwamen. Ze had haar ogen gesloten en genoot lange tijd van het water dat langzaam warm werd.
Hailey haar ogen schoten open toen ze een beangstigend gevoel voelde. Aan de kant van het water zag ze een man staan. Ze dook een beetje het water in zodat haar lichaam een klein beetje bedekt was. Langzaam zwom ze naar de kant.
"uhm... Hallo?" Vroeg ze een beetje afwachtend, ze bleef in het water om een afstand te hebben tussen hun. "Stond je daar al lang?" Vroeg Hailey een beetje onhandig.

& Ludvig
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 41
IC : 4

“ Character „
Age: 26 Years
Sex: Male
Breed: Honey Badger

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: We could be immortals wo dec 16, 2015 9:00 pmEen wandeling door het bos kon altijd rustgevend zijn. Het was alsof dat je even weg kon zijn van het drukke leven in de stad en zo je problemen achter je kon laten. Voor dat moment moest aan niks of niemand denken en dat was zalig. Tot iets of iemand het verstoorde of wanneer dat de plicht riep en je terug moest keren. Niks duurde eeuwig.
Ludvig was uiteindelijk terechtgekomen bij een meer. Hij was er nog niet eerder geweest. Het meer op zich was niet de grote blikkenvanger van de dag, het was wat in het water zat dat zijn aandacht trok. Niet zozeer door alles wat ze niet aan had, maar meer omdat het uitzonderlijk was iemand tegen te komen in zo een wijde omgeving. Je moest al geluk hebben als je iemand toevallig tegen kwam.

Ludvig stak zijn handen in zijn broekzakken terwijl hij verder niks anders deed dan toekijken tot de andere hem opmerkte. ‘Hi,’ reageerde hij terug nadat het meisje wat had gezegd. Ze was iets dieper het water in gegaan, duidelijk om haar lichaam zo te bedekken.
Haar vraag of hij er al lang stond was logisch. Ze zou natuurlijk niet graag een creep aan het water hebben staan die al heel de tijd aan het toekijken was. ‘Niet zo heel lang,’ sprak hij met een kalme toon in zijn stem. Zijn blik gleed even naar de kleding die aan de rand op de grond lag en hij trok even één wenkbrauw op. Nadien wierp hij zijn blik op het meisje, maar zijn hoofd bleef op de kleding gericht. ‘Die zou je misschien terug willen aandoen,’ sprak hij verder en hij tilde zijn hoofd nu wel weer helemaal naar haar toe. Je kon het ongemakkelijk noemen om langs de kant van het water te staan terwijl iemand er naakt in zat. Zo voelde Ludvig zich enkel niet, en dat straalde hij ook totaal niet uit. Zo zag het er bijna uit alsof het hem allemaal niet interesseerde.
Het was trouwens niet zo dat de man emotieloos overkwam, geen gevoelens had of die gewoon niet uiten. In zijn handelen kon hij kalm zijn, met de nadruk op kalm. Merendeels van de tijd was hij zo toch, al had hij zijn momenten. Die momenten probeerde hij enkel niet zo vaak te uiten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 25
IC : 6

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Fox

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: We could be immortals zo dec 27, 2015 6:13 pm

Met grote ogen keek Hailey naar de jongen die niet heel ver verwijderd stond van haarzelf. Ze probeerde zich een klein beetje te verstoppen in het water omdat ze niet aangekleed was. Ze was op zich blij met het antwoord dat de jongen daar niet al heel lang had staan kijken. Het was nu al creepy en weird, maar dan was het helemaal creepy en weird geweest. Ze voelde haar hart dan ook iets harder kloppen van angst. Ze wist niet wat de jongen wilde en ook niet of ze wel veilig was. Hailey volgde zijn blik naar haar kleding en knikte toen hij vroeg of ze dat aan wilde trekken.
"J-ja." Zei ze zachtjes. Ze nam een stap dichterbij, om er snel weer een achteruit te zetten. Ze was nog steeds naakt en had nog steeds iemand die naar haar keek. "Z-zou je, je om willen draaien?" Vroeg Hailey met een klein glimlachje. "Dan kan ik me aankleden." Zei ze zachtjes er achter aan. Het was vrij logisch waarom ze wilde dat hij omdraaide, maar toch had ze het gevoel dat ze het uit moest leggen. Misschien werd Hailey een beetje paranoia met haar geintjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
 BerichtOnderwerp: Re: We could be immortals

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

We could be immortals

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: THE EAST :: Eastern Misarai :: Shingai Waterfalls-