RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 The Badlands

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Solitair ━

Posts : 125
IC : 30

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Koala bear

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: The Badlands wo dec 16, 2015 11:15 pm

Met een flinke duw van haar heupen knalde de deur dicht, en Mia zakte met een zucht neer op de stoffige vloer. Het was dan niet veel, ze had toch iets van een huis nu. Het stond op instorten en voldeed aan geen enkel voorschrift wat mensenrechten betrof, maar het was onderdak. Zonder baan en zonder opleiding had ze toch niet veel beters verdiend, en nu ze op de vlucht was, was dit het equivalent van een vijfsterrenhotel. Dit was de plek waar alles misging, dus wie zou haar hier zoeken? Nee, ze zou hier veilig zijn, althans, voor nu. Met haar nieuwe hairdo en haar nieuwe identiteit ging het behoorlijk moeilijk worden om haar op te sporen. Al zou ze zich wel veel veiliger voelen als de deur op slot kon, maar hier moest ze het voorlopig mee doen. Haar spullen, allemaal in één weekendtas gepropt, lagen een beetje triest in een hoekje. De kamer was gigantisch klein, aangesloten aan een nog kleiner, lelijker badkamertje. De leidingen lekten en het water was soms een tikkeltje bruiner dan zou moeten, maar het was leefbaar. Eerlijk gezegd was ze na een minuut ook al weer zat van dit hok, dus liep ze naar buiten, trok het pakje sigaretten uit haar kontzak en stak er één op. Terwijl ze een trekje nam keek ze de straat door, wat een ongelooflijk gat was dit, zeg.

- Open!  
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Tribemember ━

Posts : 24
IC : 8

“ Character „
Age: 19
Sex: Female
Breed: Coyote

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: The Badlands wo dec 16, 2015 11:37 pm

Met een zucht liep Malia naar buiten. Verdomde stadje, verdomde huis, verdomde kraan. Die rot kraan was weer gaan lekken. Iedere keer als ze hem maakte, ging hij vrij snel weer stuk. Ze moest en zou binnenkort iemand moeten zoeken met expertise in het maken van kranen. Met een wilde beweging veegde ze wat bruine lokken uit haar ogen. Of oog, eigenlijk. Ze was, zo goed als, blind aan haar rechteroog. Met harde stappen stapte ze de straat op en wilde richting het centrum lopen toen een nieuw iemand haar aandacht trok. Ze trok haar wenkbrauwen iets op en grijnsde licht. Eindelijk een nieuw persoon, nieuwe buur. Ze liep, wat langzamer dan ze haar huis was uit gestormd, op het meisje af en stak haar hand op als begroeting. 'Hey daar vreemdeling!' Zei ze opgewekt. 'Ben je nieuw hier?' Vroeg ze. Ze had zichzelf eigenlijk meteen al willen voorstellen maar slikte die woorden in. Dat kwam zo meteen wel als dit meisje met haar wilde praten. En anders zou Malia zich omdraaien en gewoon naar het centrum gaan zoals ze had gepland. Ze was gewoon dat ze alleen was, al stond de gedachte aan een nieuw buurmeisje haar zeker aan.

-

Moet eventjes in haar komen xD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 125
IC : 30

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Koala bear

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: The Badlands do dec 17, 2015 12:02 am

Mia blies de rook van haar sigaret uit en voelde zich daarmee alweer meer thuis dan eerst. Het constante geluid van de stad gepaard met de geur van tabak deed haar aan vroeger denken, aan waar ze vandaan was gekomen. Het verbaasde haar nog steeds hoeveel alles in zo'n korte tijd had kunnen veranderen. Eerst leek de wereld van haar te zijn geweest, vervolgens moest ze op de vlucht slaan en was ze alles kwijt. Raar hoe dingen konden lopen. Ze liet de sigaret tussen haar vingers glippen en trapte hem op de grond uit. "Hey daar vreemdeling!" hoorde ze toen een opgewekte stem zeggen. Ze schrok zich naar, maar liet het niet zozeer zien. In plaats daarvan keek ze het bruinharige individu aan met opgetrokken wenkbrauw. Vervolgens kwam de vraag of ze nieuw was op haar afgevuurd. Geez, dit meisje was wel heel enthousiast, zeg. "Uh, ja. Ik ben hier net komen wonen. Als je dit wonen kunt noemen," mompelde Mia, terwijl haar ogen even afdreven naar het raam op de tweede etage van het gebouw naast haar, waar haar armoedige kamer zich bevond. "Jij woont hier ook ergens, neem ik aan?" vroeg het blauwharige meisje toen, terwijl ze haar handen in de zakken van haar spijkerjasje stak, om zichzelf ook maar een beetje vorm te geven.  
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Tribemember ━

Posts : 24
IC : 8

“ Character „
Age: 19
Sex: Female
Breed: Coyote

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: The Badlands do dec 17, 2015 12:22 am

Haar blauw harige buurvrouw keek haar even aan voor ze antwoordde "Uh, ja. Ik ben hier net komen wonen. Als je dit wonen kunt noemen," klonk het en Malia zag haar ogen even afwenden "Jij woont hier ook ergens, neem ik aan?" Vroeg het meisje haar daarna terwijl ze haar handen in de zakken van haar spijkerjasje deed. Malia glimlachte even naar haar voor ze antwoordde. 'Ja de huizen kunnen stukken beter. Mijn kraan in momenteel weer stuk. Lekt als de neten. En om je vraag te beantwoorden, ja. Ik woon in dat huis daar, aan de overkant.' Vertelde ze terwijl ze naar het appartement wenkte. 'Ook nog niet heel lang hoor, nog maar een paar weken.' zei ze schouderophalend. Een nieuwsgierige blik stond in haar ogen terwijl ze het meisje even van top tot teen bekeek. 'Ik ben Malia trouwens.' Stelde ze zichzelf voor terwijl ze zelf een sigaretje pakte en deze opstak.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 125
IC : 30

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Koala bear

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: The Badlands vr dec 18, 2015 12:04 am

De wind deed haar blauwe haren even kort afstand doen van haar schouders en Mia rilde. Het was allesbehalve warm. Waarom moest ze nou zo nodig naar dit godvergeten stadje komen? Daar wist ze het antwoord eigenlijk ook wel op: Aaron zou haar hier nooit komen zoeken, en dat was tegenwoordig de enige reden die haar nog bewoog om dingen te doen. Voor de rest voelde ze zich zo uitgeblust. Natuurlijk had het andere meisje door dat dit toch wel één van de achterstandswijken was, en ze klaagde over haar kraan. Mia's ogen volgden de beweging van het meisje toen ze haar eigen huis aanwees, dat ook niet echt veel voorstelde. De brunette woonde hier volgens zichzelf ook nog maar net, en Mia keek haar even in stilte aan. "Ben jij niet wat jong om op jezelf te wonen?" vroeg ze toen, ietwat achterdochtig. Wist zij veel, ieder persoon kon Aaron kennen, ze kon beter zeker zijn van haar zaak dan later spijt te hebben. Schichtig haalde ze haar ogen nog even door de straat. Jezus, ze werd wel met de dag achterdochtiger. De jongere vrouw stelde zichzelf voor als Malia. "Mia," stelde ze zichzelf voor, een scheef glimlachje op haar gezicht. Nu kende ze tenminste al één iemand, dus dat was één iemand die het misschien door zou hebben als ze opeens dood werd gevonden. Super!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Tribemember ━

Posts : 24
IC : 8

“ Character „
Age: 19
Sex: Female
Breed: Coyote

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: The Badlands vr dec 18, 2015 6:12 pm

Onbewust krabde ze even aan het litteken bij haar rechteroog. Het was, sinds het ongeval, een lichte tik van haar geworden. "Ben jij niet wat jong om op jezelf te wonen?" Klonk het, iets achterdochtig, uit de mond van het blauw harige meisje. Licht fronsend schudde Malia haar hoofd. 'Nee, ik ben negentien en dus volgens de wet volwassen.' zei ze op een verdedigende toon. Ze kon natuurlijk zeggen dat, al was ze te jong, ze geen keus had gehad. Beide ouders dood, broertje weg, bijna achttien en mannen met vuurwapens. Dat was zeker een van de redenen geweest dat ze hier terecht gekomen was. Dat en iets in dit dorpje had een fikse aantrekkingskracht op haar. En de huizen waren spotgoedkoop dat ook. Eventjes had ze het meisje bekeken voor ze zichzelf had voorgesteld. "Mia," klonk het daarna, en een scheef glimlachje was te zien op haar gezicht. Malia glimlachte naar haar terug. 'Welkom in dit... stadje. Mia' zei ze daarna licht glimlachend terwijl ze nog een trek van haar sigaret nam. Ze had, tot een half jaar geleden, nooit gerookt maar op de eenzame dagen had het iets van een rust gegeven en tja, nicotine werkte nou eenmaal verslavend. 'Hoe oud ben jij eigenlijk?' vroeg ze nieuwsgierig terwijl ze de rook uitblies. Haar blauw harige buurvrouw was zo rond haar leeftijd, schatte ze, misschien wel iets ouder.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 125
IC : 30

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Koala bear

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: The Badlands vr dec 18, 2015 7:43 pm

Haar ogen volgden de vingers van de brunette, die naar een litteken bij haar oog bewogen. Het was Mia nog niet eerder opgevallen, maar ze zou er toch niet van vragen. Mensen waardeerden het vaak niet wanneer er naar littekens gevraagd werd, mentaal of fysiek, dus hield ze zich wijselijk stil. De brunette leek haast beledigd te zijn dat Mia haar te jong ingeschat had om alleen te wonen. Met een frons op haar gezicht liet Malia weten dat ze negentien jaar oud was, en dus officieel volwassen. Mia haalde nonchalant haar schouders op, gelijk had ze. Ergens vroeg ze zich af waarom zo'n jong meisje nu al in een dump als deze woonde, niet dat ze zelf veel ouder was natuurlijk. Mia glimlachte naar de brunette toen deze haar welkom heette in de stad, en vervolgens werd haar leeftijd gevraagd. Touché. "Ik ben 21," vertelde Mia toen. Het was onschuldige informatie, toch? Ze zou er vast niets mee kunnen. "Ik zou je uitnodigen om een keer te komen eten, maar ik heb nou niet echt een keuken waar je van wílt eten," legde Mia uit. Ja, het ontbrak haar nog niet aan etiquette, alleen aan de benodigdheden ervoor. Daarbij had ze op dit moment niet eens geld om fatsoenlijk servies te kopen. "Uh, beetje stomme vraag, maar heb jij nog enig idee of er hier een restaurant of zo is dat nog werknemers zoekt?" vroeg Mia toen maar. Ze moest toch ergens beginnen met werk zoeken, en contacten zouden haar alleen maar helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Tribemember ━

Posts : 24
IC : 8

“ Character „
Age: 19
Sex: Female
Breed: Coyote

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: The Badlands zo dec 20, 2015 6:01 pm

Het meisje vertelde dat ze 21 jaar was. Huh, niet eens zoveel ouder dan zijzelf. "Ik zou je uitnodigen om een keer te komen eten, maar ik heb nou niet echt een keuken waar je van wílt eten," legde het blauw harige meisje uit. Malia knikte even kort voordat ze antwoord gaf. mijn eigen keuken is ook niet het mooiste, of volste. Ik kan niet eens echt goed koken.' zei ze grinnikend. Haar eten warmde ze soms op maar vaak at ze het rauw. Het was iets wat ze gewoon was."Uh, beetje stomme vraag, maar heb jij nog enig idee of er hier een restaurant of zo is dat nog werknemers zoekt?" klonk Mia haar stem. Malia dacht even na voor ze antwoord gaf. 'stomme vragen bestaan niet. Ik weet het niet uit mijn hoofd eerlijk gezegd, maar ik moet toevallig ook naar het centrum toe dus als je wilt kunnen we samen lopen?' zei ze vriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 125
IC : 30

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Koala bear

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: The Badlands zo dec 20, 2015 11:11 pm

Het leek erop dat Mia en Malia ongeveer in hetzelfde schuitje zaten: alleen, arm en lichtjes gebroken. Niet dat ze zo slim was dat ze meteen het hele levensverhaal van de brunette af kon lezen, maar het was duidelijk te zien - mede aan het litteken van het meisje - dat ze het één en ander mee had gemaakt. Daarbij woonde ze op negentienjarige leeftijd al in een gat als dit, dus dat zei niet veel goeds over haar relaties en inkomen. Waarschijnlijk was er niemand die echt op haar paste of iets dergelijks, en ergens herkende Mia zich in het iets jongere meisje. Mia kon het dan ook niet helpen om te grinniken toen ze ook nog allebei geen fatsoenlijke keuken bleken te hebben. Al verwachtte ze dat niet van iemand die in deze vreselijke buurt woonde. Qua werk had Malia helaas geen connecties, maar ze bood aan om mee te lopen naar het centrum. Mia glimlachte en knikte, gezellig. Nu had ze tenminste al een soort van vriendin hier, en dat luchtte eigenlijk al op. Zolang ze niet te alleen was, zou het vast wel goed komen. "Dat zou fijn zijn," antwoordde Mia toen, er waren toch nog een aantal zaken die ze moest regelen in het centrum. Mia zette alvast een sloom pasje in om richting het centrum te vertrekken en stak haar handen in haar zakken. Het was herfst en de temperatuur daalde aanzienlijk. "Waar kom je vandaan?" vroeg ze toen aan Malia. De brunette had gezegd dat ze hier nog maar een aantal weken woonde, dus Mia was wel nieuwsgierig waar ze daarvoor geweest was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 BerichtOnderwerp: Re: The Badlands

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

The Badlands

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: THE WEST :: Western Misarai :: Aelanair City :: Belbank Factory-