RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 Shapeshifters & their Moons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Administrator & Tribeleader ━

Posts : 114
IC : 8

“ Character „
Age: 26 years old
Sex: Male
Breed: Grizzlybear

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Shapeshifters & their Moons vr dec 11, 2015 9:34 pm


SHAPESHIFTERS & THEIR MOONS
UPDATED 11/12/2015 BY KANE GRAYSON


Dankzij onze professor Hermann Friedrich Karl-Heinz Ludwig von Fummelnstein zijn we shapeshifters geworden. Het was dankzij zijn virus, dat mensen zich konden transformeren (het shiften) naar een dier. Maar dit virus heeft het niet zo maar laten gebeuren.  

De mensheid had al eeuwen, vanuit de Indianen stammen, aura’s mee gekregen. De een  had een jaguar aura, de ander een beer. Een aura hing om de mens heen en werd bepaald door de karaktertrekken van de persoon zelf. Door het virus werd de aura een trigger en daarmee kon het virus zich met het DNA van de mens verwikkelen (Een hybridisatie van DNA met DNA). Hierdoor werd de aura een deel van de mens. Door het virus van onze professor was het alleen mogelijk om de eerste transformatie te ondergaan tijdens een volle maan of bloedmaan.

De eerste volle maan is voor een shapeshifter eigenlijk het belangrijkste. Een eerste transformatie (shifting) zal tijdens  een volle maan plaats vinden. Het gen (waar de aura in verstopt zit) zal zich met het DNA verwikkelen. Zo’n eerste transformatie kan lang duren en / of pijnlijk zijn, het lichaam dat zich voor het eerst naar iets nieuws moet veranderen, een lichamelijk proces en een geestelijke verandering - het kunnen communiceren als dier. Zelfs al was je niet gebonden aan een tribe, als dier kon je praten met elkaar.

Eenmaal de eerste shift door staan, betekende het, dat je elke minuut van de dag transformeren. Al werd je boos, had je angst of was je helemaal in de zevende hemel, het gebeurde wanneer je geen controle had. En dat gebeurd nu nog steeds. Hoe meer ervaring hoe meer controle.Full Moon:

Elke maand verschijnt er een volle maan en zorgt er ook voor dat er elke keer één of een aantal nieuwe shapeshifters bij komen. De transformatie is pijnlijk, botten die breken en een nieuwe stand aannemen, de huid die mee moet gaan naar een nieuwe gedaante en er anders uit komt te zien.
Wanneer je in de buurt van de lichtstralen komt of de maan in zicht krijgt, zal de transformatie in gang komen. Een transformatie tijdens de volle maan, is onder controle te krijgen.

Een volle maan komt elke maand 1 avond & nacht voor.New Moon:

Een nieuwe maan is als de maan tussen de aarde en de zon in staat, ook wel bekend als zonsverduistering. Ondanks dat de maan niet te zien valt voor een enige tijd, zal het toch zo zijn impact hebben.
De controle houden over een transformatie is moeilijk en een stuk pijnlijker dan een normale volle maan. Een transformatie tijdens een new moon kan overal gebeuren, ook al kom je niet in aanraking met maan en de schaduw die voorbij gaat. Hoe minder ervaren je bent, hoe moeilijker het zal zijn om controle te houden over de transformatie.
Toch is er enigszins een verschil met de volle maan en een bloedmaan. Tijdens een nieuwe maan zal een eerste transformatie niet geprikkeld worden. Een eerste transformatie is hier dus niet mogelijk.

Een New Moon in de wereld van Misarai komt 1x in de 2 maanden voor.Blood Moon:

Een blood moon (ook wel bekend als een Lunar Eclipse) is een fenomeen waarbij de maan, de aarde en de zon in één lijn staan tijdens een volle maan (de schaduw). Bij dit fenomeen neemt de kracht van een shapeshifter toe.

Iedereen die tijdens een blood moon nog niet voor het eerst is getransformeerd, zal dan zijn of haar eerste transformatie ondergaan. Dit zal voor de leeftijd 12 tot 23 jaar zijn.
Wanneer je weinig ervaring hebt, zal de transformatie voor iedereen enorm pijnlijk zijn. Botten die tot wel een aantal keer achter elkaar willen breken, het moeizaam transformeren en/of compleet de controle verliezen - het worden van een beest. De kracht van de maan is dan zo sterk, dat je dat dus ook zal voelen. Een blood moon kan daarom gevaarlijk zijn voor de wat minder sterken onder ons.
Een tribeleader of iemand met veel ervaring zal minder pijn beleven en zelf veel controle over de transformatie kunnen houden.

Een Blood Moon / Lunar Eclipse in de wereld van Misarai komt 1x in de 4 maanden voor.Bloodchildren:

Bloedkinderen is een term die we geven aan kinderen van onder de twaalf jaar die een transformatie ondergaan tijdens de bloedmaan, wat normal niet hoort te gebeuren. Elke keer als er dan een bloedmaan is, verandert een kind in een dier. A freak of nature noemen de mensen hier het wel eens. Het gaat hier om kinderen die volledig klaar zijn voor de eerste shift zodra ze twaalf worden, maar eenmaal ze in het licht van een bloedmaan zich vertonen, loopt het mis en begint de transformatie. De overlevingskans van het kind tijdens een transformatie is aardig klein omdat een kleiner lichaam minder pijn kan verdragen dan een tienerlichaam. Over de jaren heen zijn deze Bloedkinderen gehaat, verstoten en verafschuwt omdat ze ‘niet normaal’ zijn, maar wat zijn de gevolgen van zo’n snelle transformatie? Er hangt meer aan vast.

Het kind wordt letterlijk geforceerd door moeder natuur in de pubertijd. Je zal je vast afvragen, wat hier het probleem mee is, dat zal ik gauw uitleggen. Het kind heeft nooit de tijd gekregen om te vormen als een individu, waardoor een identiteitsstoornis kan ontstaan omdat je nooit jezelf hebt kunnen vinden, je groeit naar je maximum lengte op een korte periode, mentaal blijf je een tiener en ga je ook werkelijk pubergedrag vertonen. Bloedkinderen hebben ook een lichtelijk langere leeftijdsspanne en zullen hierdoor ook ouder kunnen worden dan de normale mens.
Bloedkinderen hebben ook vaak problemen met de controle over hun transformatie te behouden, hierdoor kunnen ze dierlijke kenmerken behouden als ze terug veranderen of de controle verliezen als ze in hun dierenvorm zitten. Tijdens volle maan, als je je dierenvorm als bloedkind niet onder controle hebt, ben je gedwongen in je dierenvorm te veranderen en geraak je er maar pas uit als de volle maan ten einde is. Je kan nog altijd transformeren wanneer je wilt en dit kost absoluut geen moeite, het enige waarbij je als bloedkind moet oppassen is bij het terug veranderen in een mens, wat meer inspanning vereist, een rustige plek of een lege geest.
©Jenny!


Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Shapeshifters & their Moons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: INFORMATION :: Rules & Information-