RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 TuS Proef.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Tribemember ━

Posts : 24
IC : 8

“ Character „
Age: 19
Sex: Female
Breed: Coyote

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: TuS Proef. do dec 17, 2015 5:07 pm

Met zachte stappen liep Malia door het bos. Ze snoof de geur op en keek verheerlijkt om haar heen. Als er iets was waar Malia zich thuis voelde, was het het bos wel. Ze keek even op het papiertje wat ze in haar hand had. "Shadowham. Be there. - Fred Rivers" Stond erop naar aanleiding van haar aanvraag voor de tribe. Onderaan stond een tijd gekrabbeld, maar Malia was veel te vroeg. Dat had ze expres zo gedaan, dan hoefde ze zich niet te haasten en kon ze op haar gemak door het bos wandelen. Ze verstijfde even en voelde een kleine stoot van adrenaline toen er een paar konijnen voor haar neus voorbij rende, maar ze drukte het gevoel weg. Ze was hier niet om te jagen, ze hoefde niet eens echt meer te jagen, en met rustige stappen liep ze verder.

Even zuchtte ze en haar goed werkende oog sloeg ze te hemel bij de gedachte aan jagen. Nog elke dag werd ze herinnerd aan het ongeluk van een aantal jaar geleden. Geweerschoten, ouders dood, broertje weg, glas in oog, helse pijn, zo goed als blind, litteken. Ook had ze altijd die drang gehad om te jagen, en deze was alleen maar toegenomen in de tijd dat ze alleen was. Ze wist dat ze een shifter was, of was hier vrij zeker van, doordat haar ouders haar dit hadden verteld. En net op het moment dat ze zou horen wat voor een shifter ze was, hadden de schoten geklonken. Ze schudde de herinnering van haar hoofd en liep gestaag door. Ze wilde niet overkomen als een nietig persoon. Ze wilde sterk overkomen, krachtig. Ze toverde een kleine glimlach op haar lippen en liep naar de plek waar ze afgesproken hadden. Er was nog helemaal niemand, logisch ook ze was echt veel te vroeg. Ze liet zich op de grond zakken en liet haar rug tegen de boom rusten. Genietend van het zonnetje wachtte ze op Fred Rivers en op de proef die hij haar zou geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Administrator & Tribeleader ━

Posts : 114
IC : 8

“ Character „
Age: 26 years old
Sex: Male
Breed: Grizzlybear

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: TuS Proef. vr dec 18, 2015 10:23 am

I want to dance like an epileptic squid on acid
Fred Rivers

Voor een decemberochtend was het zeker een zachte dag wat het weer betrof. De winter was normaal de tijd van het jaar waar de beren hun winterslaap begonnen te houden en het maakte hem om de een andere manier humeurig dat hij niet gewoon de hele winter kon doorslapen zoals een gewone beer. Evan was hij op een willekeurige zitbare steen gaan zitten om uit te rusten terwijl zijn bruine ogen de hele plek bekeken. Sunrise Forest was altijd al een van zijn favoriete plekken geweest om te gaan relaxen. Niemand die je kwam storen want alle mensen die hier heen kwamen, waren hier voor dezelfde redenen. Alleen Fred had nog een rede om hier te zijn. Een lichte glimlach gleed over zijn lippen terwijl hij de kopie van een notitie uit zijn broekzak haalde voor een proef voor een persoon die interesse had in de tribe. Het zou bijna gaan beginnen, dus het werd tijd dat hij maar eens opstond en zijn weg baande naar Shadowham. Met zijn hand wreef hij afwezig over zijn baard terwijl hij tussen de varens liep, richting de plek van afspraak, de stad met de vele essentiële informatie over de bloodmoons waar Fred zijn interesse had op gepind, maar nooit had hij enige vorm van informatie gevonden elke keer dat hij naar hier was gekomen. Zijn bril duwde hij met zijn wijsvinger beter op zijn neus nadat hij op zijn horloge had gekeken. Hij had nog even tijd voor hij aan die fontein moest zijn.

Fred ging één van de gebouwen binnen, de deur piepte gewelddadig zodra hij zijn hand er tegen had gezet om deze te openen, maar algoed gaf hij mee en was hij blijkbaar vrij om binnen te wandelen.
Het was hier stoffig, muffig en het rook naar oude boeken, dus dit was al zeker een plek die boeken bevatte, interessant. Zijn bruine ogen moesten zich aanpassen aan het weinige licht dat dit gebouw kreeg door alle klimop die de ramen had bedekt. Uit zijn broekzak besloot hij dan maar zijn mobiel te nemen voor toch een beetje licht te krijgen waardoor de boekenkast waarvan hij de geur had opgevangen, meteen in zicht kwam. "Nice," mompelde hij terwijl hij zijn ogen liet glijden over elke rug van het boek om dan het boek dat hem het meest interesseerde, van de plank haalde waarop het stond en het in zijn tas stopte. Hij had immers niet zo veel tijd meer.
Het oude huis had hij verlaten, de deur had hij dicht gedaan zodat niemand ooit zou weten dat er iemand was geweest en hij had zijn weg gebaand naar de plek der ontmoeting. Zijn suikerspinroze haren waren de persoon alvast wel opgevallen terwijl zijn bruine ogen gericht waren naar een bruinharig meisje dat vast Malia moest zijn. "Jij moet vast Malia Sands zijn," begon hij en hij stak zijn hand uit. "Mijn naam is Fred, tribeleader van 'The Undying souls'. Vertel me eens wat meer over jezelf." Meteen met de deur in huis vallen, dat was een gekenmerkte eigenschap van deze 26-jarige kerel, zijn bruine ogen keken haar afwachtend aan terwijl hij een en al oor was.

words: ### | tag: Malia | outfit: -


Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Tribemember ━

Posts : 24
IC : 8

“ Character „
Age: 19
Sex: Female
Breed: Coyote

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: TuS Proef. vr dec 18, 2015 5:58 pm

Malia keek op toen ze voetstappen hoorde. Ze keek even rond en spotte een man. Hij was ouder dan haar, had een bril, een baardje en roze haar. "Jij moet vast Malia Sands zijn," klonk zijn stem terwijl hij zijn hand uitstak. Malia kwam bij de boom vandaan en knikte in antwoord voordat ze zijn hand pakte en deze schudde. "Mijn naam is Fred, tribeleader van 'The Undying souls'. Vertel me eens wat meer over jezelf." Ging hij daarna verder. Zo deze man liet er geen gras over groeien en viel meteen met de deur in huis. Eventjes was ze stil, lichtelijk van haar stuk gebracht, maar ze herpakte zich al gauw weer. 'Fred, goedemorgen' groette ze hem eindelijk met spraak terug. 'Nou... Mijn naam weet je. Dat is Malia Sands. Ik ben 19 jaar, en geen ouders. Ik heb ergens nog wel een broertje, hoop ik. Ik ben zo goed als blind aan mijn rechteroog.' Ze wees er even naar en haalde wat haren voor het oog weg. Ze schaamde zich er niet voor, het was nu eenmaal iets wat bij haar hoorde. 'En een litteken bij dat oog.' ging ze verder. God, wat moest ze hem allemaal vertellen? Wat moest en kon je vertellen bij een ...wat was het? Een ontmoeting om die tribe in te mogen. Ja dat was het. Wat kon ze nog meer zeggen? Haar hobby's? Die had ze niet. 'Ik vind jagen leuk?' klonk ze onzeker. 'En ik weet dat ik een shifter ben, maar ik heb geen idee in wat.' klonk het zachtjes en mompelend. Ze had aan deze man in korte lijnen haar levens verhaal verteld. Was er nog meer wat deze Fred wilde weten?  'En ummh... Verder.. Verder heb ik niets. Ik ben niet bijzonder. Ben gewoon ik. Gewoon Malia.' klonk het daarna schouder ophalend waarna ze haar hoofd schudde. Waarom was ze zo nerveus en zenuwachtig en wist ze niet precies wat ze wilde zeggen? Dat was helemaal nergens voor nodig en iets stoms. Als ze die tribe niet in kwam, nou jammer dan, pech gehad, ze kon goed genoeg voor zichzelf zorgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Administrator & Tribeleader ━

Posts : 114
IC : 8

“ Character „
Age: 26 years old
Sex: Male
Breed: Grizzlybear

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: TuS Proef. ma dec 21, 2015 6:41 am

I want to dance like an epileptic squid on acid
Fred Rivers

Deze meid was duidelijk van haar stuk gebracht toen hij meteen gewoon met de deur in huis viel, het bracht een kleine glimlach op zijn lippen toen ze even stil was en zijn bruine ogen bekeken haar aandachtig toen ze leek na te denken over wat ze exact ging zeggen op dit moment. 'Fred, goedemorgen' groette ze hem eindelijk met spraak terug. 'Nou... Mijn naam weet je. Dat is Malia Sands. Ik ben 19 jaar, en geen ouders. Ik heb ergens nog wel een broertje, hoop ik. Ik ben zo goed als blind aan mijn rechteroog.' Hij knikte vol belangstelling, toen ze sprak over dat kleine litteken dat hij nabij haar oog had opgemerkt. 'Ik vind jagen leuk?' klonk ze onzeker. 'En ik weet dat ik een shifter ben, maar ik heb geen idee in wat.' Een jongere dus. Die hadden hulp nodig bij hun eerste shift dus haar echt weigeren kon hij al niet, maar toch ging hij haar in spanning houden, want dat was nu iets wat hij eenmaal graag deed bij groentjes. 'En ummh... Verder.. Verder heb ik niets. Ik ben niet bijzonder. Ben gewoon ik. Gewoon Malia.' Hij sloeg zijn armen over elkaar en liep eens rond haar. "Dan heb ik nog een aantal vragen voor je Malia. Waarom deze Tribe? Waarom zouden wij jou in onze kring verwelkomen en is jagen het enige wat je leuk vindt want dat lijkt me nogal eentonig niet? Zijn er nog dingen die in jouw interesseveld liggen of is dit werkelijk alles?" vroeg hij haar met een serieuze stem. Eenmaal hij zijn cirkeltje rond haar had gewandelt, was hij voor haar gaan staan en was er een glimlach op zijn gezicht verschenen. "Het is mijn taak om jullie jongeren te helpen bij de eerste shift. Ik denk dat je ongeveer al wel weet hoe pijnlijk deze kan verlopen en vertrouw me maar, mijn dierenvorm is een beer, dat was géén pretje om in te transformeren zeker omdat een beer een stuk groter is dan ikzelf ooit zal worden," kort stootte hij een lach uit. "Maar wees welkom bij de Undying Souls, ik zal zo goed mogelijk je bijstaan bij je eerste shift," sprak hij met een vriendelijke maar toch ietwat stijve glimlach terwijl hij haar zijn hand uitstak als een verwelkoming.

words: ### | tag: Malia | outfit: -


Terug naar boven Ga naar beneden
 BerichtOnderwerp: Re: TuS Proef.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

TuS Proef.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: THE EAST :: Eastern Misarai :: Sunrise Forest :: Shadowham-