RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 Abigail Hawthorne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Solitair ━

Posts : 19
IC : 0

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Otter

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Abigail Hawthorne do dec 17, 2015 9:51 pm


ABIGAIL HAWTHORNE
Abby, Gail
21
24 September
Female
Heterosexual
Architecture Student
Plymouth, England
Otter
appearance
Over het algemeen wordt Abby wel beschreven als een knappe jongedame. Het ligt natuurlijk ook aan de persoonlijke voorkeuren van de persoon zelf, Abby denkt - zoals velen waarschijnlijk over zichzelf denken - dat ze niet echt spetterend is. Ze is zo tegen de 1.69 aan en weegt een goede 60 kilo. Qua bouw voldoet ze aan de Aziatische stereotype voor vrouwen, vrij vormloos en slank dus. Hier is ze erg van bewust en vermijdt in de meeste gevallen het dragen van hele strakke kleding. Haar stijl zweeft zo tussen het vrouwelijke en comfortabele in. Ze is niet bang om bijvoorbeeld rokjes te dragen of dergelijke vrouwelijke kledingstukken. Maar is gemakkelijk ook te vinden in skinny jeans en een oversized trui. Teveel kleuren en gekkigheid daar doet ze echter niet aan, het punt van de belangstelling zijn is niet wat ze wil. In extraverte dingen zul je haar niet vinden, dit geldt ook voor kapsels. Meegaand met de eeuwige trend, verft ze haar haren zo nu en dan. Zo heeft ze bijvoorbeeld blond gehad en verschillende tinten bruin. Momenteel heeft ze donkerbruin, het maakt haar lichte huid iets prominenter. Verder heeft ze donkerbruine amandelvormige ogen.
personality
Een mening vormen bij de eerste indruk kan bij Abby wellicht een beetje lastig zijn. Ze straalt noch een duidelijke hartelijkheid, noch iets van afstandelijkheid uit. Je zou kunnen zeggen dat ze 'neutraal' oogt, ze is weliswaar gemakkelijk te benaderen. Tegen vreemden is ze altijd beleefd en welgemanierd ongeacht de situatie of de persoon. Ze is een goede prater en aarzelt niet om soms eens scherp uit de hoek te komen. Met nadruk op soms, ze koestert een verschrikkelijke irritatie voor mensen die zich zonder reden onbeschoft gedragen of zich genoodzaakt voelen ieder persoon die ze tegenkomen af te snauwen. Oneerlijkheid is iets dat haar altijd beleefde gedrag doet breken. Ze zal niet gauw haar gedachten laten blijken, maar zal deze zeker laten blijken door middel van handelingen of simpelweg de kille aura die ze dan waarschijnlijk zal uitstralen.

Abby houdt ervan om zowel omringt te zijn door mensen als om in haar eentje tijd door te brengen. Het hangt eigenlijk van niks af, ze vindt beiden gewoon oprecht prima. Ze weet zich makkelijk aan te passen aan de omgeving, maar ook aan mensen. Ze kan zich zonder moeite aan haar vrienden aanpassen om ze het naar hun zin te maken. Zo kan ze bijvoorbeeld uren aan een stuk praten of juist luisteren, kan ze heel actief zijn of kalm. Het ligt er maar net aan hoe jij in elkaar zit, het is een soort automatisme. Er echt controle over heeft ze niet, ze doet het onbewust. Haar èchte aard wijkt dus niet drastisch af van hoe ze zich bij diegene gedraagt. Haar èchte aard is gewoon werkelijk het proberen te voldoen aan diens verwachtingen.

Naar volmaaktheid streven is er van jongs af aan erin gestampt. Abby is zonder meer een perfectionist, aangaande met werkelijk alles. Ze heeft moeite met het accepteren van kritiek, tevens als het constructieve kritiek is. Zelfs al zou je het vriendelijk brengen, een heftige reactie vanuit Abby's kant zou je waarschijnlijk wel kunnen verwachten.
history
Abby was de enige dochter van de twee Hawthorne's, een prestigieuze naam onder de hoge piefen van de ondernemingswereld. Eer en aanzien was in de ogen van Davis Hawthorne, alles. Maar ook werkelijk àlles. De man had er alles voor over, zelfs zijn eigen familie als het moest. Hij liet het zeker niet merken thuis, nee, thuis was hij de liefdevolle en perfecte vader. Zijn dochtertje was zijn oogappel en ze zou alles krijgen wat haar hartje begeerde. Niettemin probeerde hij haar precies te vormen zoals hij het wilde. Naast het Abby verwennen met de beste spullen, creëerde hij voor haar een haast onmenselijk dagprogramma waar ze aan moest voldoen. Uiteraard moest ze als een Hawthorne zijnde, alles beoefend hebben en perfect kunnen uitvoeren. Oh, en uitstekende resultaten behalen op school. Met moeite wist Abby zich elke dag staande te houden, het jarenlang gepush, verdraaide haar beeld van de wereld. Haar vader hoefde haar er niet eens meer aan te herinneren dat ze volmaakt moest zijn.

In de puberteit, een fragiele tijd voor een opgroeiend kind, werd het - niet geheel onverwacht - teveel voor Abby. Ze brak onder de hoge verwachtingen van haar vader. Haar nog ontwikkelende lichaam begaf het door alle stress, ondanks haar pogingen kon ze alle sporten die ze beoefende niet bijhouden. Tot vervelends nog aan toe, ze zou nooit perfect kunnen worden op deze manier. In die tijd was haar vader vaker op zakenreizen, haar moeder was weliswaar aanwezig, maar had het druk bezig met andere dingen. Alleen haar verzorgsters hadden oog voor Abby, ze waren echter genoodzaakt het programma van meneer Hawthorne te volgen. Daar werden ze tenslotte voor betaald, er was geen medelijden voor haar en ongeacht haar toestand werd ze verder gepusht. Steeds vaker moest ze eerder kappen met haar dagprogramma door oververmoeidheid. Paar uurtjes gingen over naar dagen dat ze niet uit haar bed kon en/of wilde komen. Davis negeerde zijn dochter volkomen bij zijn terugkeer van een zakenreis, hij had zijn handen vol aan Hawon Hawthorne, die haar man op hete daad had betrapt op overspel. Een lange periode van ellende volgde daarop meer voor hen, dan voor Abby. Nu niet alle aandacht op haar was gevestigd, hoefde ze niet continu de 'orders' van haar vader te volgen. Met de hulp van haar verzorgsters en vriendinnen wist ze zich nog redelijk fatsoenlijk te ontpoppen.

Een paar jaar later dreigde er een scheiding te komen. Het gebeurde echter nooit, dat zou de Hawthorne's een slechte naam geven en teveel negatieve publiciteit trekken. Abby was zo rond de 18 en mocht eindelijk het huis uit om te gaan studeren. In het begin had ze ontzettend veel moeite met het zelfstandig worden en met het overleven in de grote mensen wereld. Het duurde echt twee jaar voordat ze eindelijk een beetje haar zelf begon te vinden en haar vreemde jeugd gedeeltelijk achter zich kon laten. Ook alleen dan pas kwam ze achter het feit dat ze een shapeshifter was. Gedurende een volle maan had ze haar eerste zeer pijnlijke transformatie. Die eerste transformatie was nog maar een jaar geleden en zelfs nu heeft ze er vrij weinig controle over. Ze weet er ook maar weinig vanaf, het enige wat ze kan verklaren hierdoor is het dat ze zo'n water liefhebber is. Maar verder is het hele shapeshifter gebeuren en transformaties nog een groot raadsel voor haar.
+
sleeping
water & swimming
anything savoury
collecting dried flowers
astronomy
-
bugs
reading
blood
alleyways
cheesy romans/movies
© Q.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Abigail Hawthorne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: GAME FILES :: Character Introductions-