RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 Kailee Rowan Rietz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Solitair ━

Posts : 14
IC : 1

“ Character „
Age: 21
Sex: Male
Breed: Raaf

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Kailee Rowan Rietz ma dec 28, 2015 2:49 pm

broken boy meets broken boy - Kai

GENERAL
Name Kailee Rowan Rietz
Pronunciation Kaj-lie Roo-wan Rie-ts
Meaning Kailee - keeper of the keys; pure, Rowan - /, Rietz - /
Nicknames Kai
Age 21
Gender Mannelijk
Birthday February 18 (1994)
Sexual orientation Bisexual
Partner /
Pet /
Breed Een raaf
Allergic diseases Geen
Bad habbit(s) Kettingroker
Job Geen
Extra -

Mom Vanessa Vall
Dad Arthur Rietz, overleden
Siblings Ricky Rietz, overleden
(Faceclaim Christopher Oflyng)

OUTSIDE
Height 1,85 m
Weight 61 kg
Hair color Bruin/zwartig
Eye color Bruin
Posture Smal, mager, niet echt heel gespierd
Tattoos Enkele
Piercings Oorbellen en een lippiercing
Scars Ja
Extra -

INSIDE
Likes Sigaretten/roken, alleen zijn, lachen, met vrienden rondhangen, haar verven (al doet hij het zelden), video games, muziek, z'n gitaar
Dislikes Heel veel
Personality
Het is moeilijk om Kailee’s persoonlijkheid samen te vatten, omdat het erg varieerd van hoe hij zich voelt en/of hoeveel uren slaap hij gehad heeft. Over het algemeen is Kai een vriendelijk persoon en kan hij met (zo goed als) iedereen opschieten, maar hij is wel snel op zijn tenen getrapt en hij zal snel van humeur veranderen door zijn moodwings en door wat personen zeggen of doen. Meestal in de negatieve zin van humeur veranderen. Op sommige dagen heeft hij zijn sarcastische momenten, maar doorgaans is hij niet snugger genoeg om gevatte of sarcastische opmerkingen te geven. Hij is zelfs een beetje dom soms, omdat hij vaak moe is, en als hij moe ik heeft hij niet de kracht om na te denken.
Als Kai in een goed humeur is, lach hij vaak/graag en zal hij niet snel verveeld raken, maar als hij in een slecht/minder goed humeur is, raakt hij snel verveeld, geïrriteerd en zelfs vervelend. Hij kan lastige opmerkingen geven en heel rechtuit zijn als iemand hem echt voor langere tijd ergerd. Toch is hij ook gesloten en gereserveerd, hij heeft problemen met mensen vertrouwen. Het duurt even voor hij uitgemaakt heeft of hij iemand wilt/kan vertrouwen of niet. En als hij mensen dan vertrouwt, heeft het geen goed effect op hem als ze hem verlaten of als ze als puntje bij paaltje komt, toch niet te vertrouwen waren.

HISTORY
Het heeft geen zin om zijn hele verleden uitgebreid uit te schrijven, want interessant is het toch niet, dus daarom is het in grote lijnen geschreven~

0 - 12 jaar
Kai was altijd wel een vrolijk kind, kon wel goed om met mensen en dat bleef zo tot zijn broertje geboren werd. Alle aandacht en liefde van zijn ouders ging nu naar de nieuwe baby, en Kailee had het gevoel dat hij een beetje vergeten werd. Op de basisschool ging het ook nog wel goed, al ging hij vaker met tegenzin naar school want de enige vriend die hij daar had was zijn ingebeelde vriend Kaney. Hij begon te beseffen hoe oneerlijk de wereld was, maar hij kon er niets aan doen. Zijn vader was nog zelden thuis, hij was altijd op reis voor zijn werk en Kailee miste hem. Heel erg veel, hij hield veel van zijn vader.

12 - 14 jaar
Nu hij de basisschool achter zich liet werd het nog serieuzer. Nu kon hij niet eens een week missen. Nu kon hij niet weglopen uit het klaslokaal als ze een test maakten, laat staan bij een examen. Kai spendeerde steeds minder tijd met zijn gezin en zat vaker op zijn kamer tot diep in de nacht om te leren. Dit was niet omdat hij ijverig was, maar omdat hij altijd alles uitstelde wat ervoor zorgde dat hij alles in één avond/nacht moest studeren. Omdat dat natuurlijk niet ging zonder in slaap te vallen haalde hij steeds slechtere punten. Toch zorgde dat er niet voor dat hij gestimuleerd werd om beter zijn best te doen, hij deed steeds minder. Vaker en vaker vergat hij te leren of maakte hij zijn taken gewoon niet. Dat merkte de leerkrachten ook wel op en enkel wanneer ze dreigen zijn ouders te belen besloot Kai toch een beetje zijn best te doen. Dan werkte hij alles af en handigde het over aan de leerkrachten. En zo bleef hij het doen, iedere keer dat ze wouden bellen beloofde hij zijn werk af te maken.
De eerste jaren gingen redelijk, hij had geen last met mensen maar veel vrienden had hij ook wel niet. Niemand ging eigenlijk met hem om, de meeste meden hem liever omdat ze dat soms moesten van hun ouders. Ze waren bang dat Kai een slechte invloed zou hebben op hun kind omdat hij zich afzonderde van de rest door niet zijn best te doen en andere dingen lief te hebben. Volgens hun was zijn muziekstijl verkeerd, was het verkeerd om bi te zijn en was het al helemaal verkeerd om te doen alsof niets je interesseerde. Rond zijn dertien en een half begon het langverwachte dan toch: Een paar klasgenoten vonden het zo leuk om Kai als doelwit te nemen. Heel erg interesseerde Kai zich er niet voor, hij liet zijn haar opscheren en blauw verven en mocht zelfs een piercing laten zetten, maar het schrikte de pesters niet af. Niet dat dat echt zijn bedoeling geweest was.

15 jaar
Hij veranderde van school om de pesters kwijt te raken, maar Kaney was hij ook kwijt geraakt. Zijn ingebeelde vriend kwam nooit meer tevoorschijn. Daar ging het zichtbaar beter met hem, hij sprak niet veel maar maakte toch al aardig wat vrienden, al waren het niet echt 'vrienden', meer 'mensen waar ik mee optrek als ik me doodverveel'. Maar op een dag kreeg hij te horen dat zijn vader overleden was. In alle haast keerde hij terug naar huis, maar ze hadden pas gebeld toen zijn vader al begraven was. Niemand had op hem gewacht daarvoor. "Hij haatte je", zei Ricky toen. "Hij is waarschijnlijk blij dat hij dood is. Nu hoeft hij je niet meer te zien. Maar jij wilt hem wel nog zien, hé?" Kailee wist niet wat er mis was met zijn broer, maar hij vond het eng. "Zal ik je helpen naar waar hij nu is?" Ricky sprong naar Kai toe, die zijn zakmes getrokken had om zich te beschermen tegen de jongen. Het was niet zijn bedoeling, maar toen hij zich afweerde raakte hij Ricky in zijn buik, en hij kon hem niet meer helpen. De jongen stierf, en daardoor verloor Kai zijn vader en zijn broer op korte tijd. Hij werd vrijgesproken bij de rechter want het was wettelijke zelfverdediging, maar dat zorgde er niet voor dat zijn moeder hem beetje bij beetje wat begon te haten. In de eerste maand na de dood van Kai's broer en vader kwam Kaney nog enkele keren langs. Maar Kai zag hem niet meer goed, en besefte nu pas dat hij zich altijd een gezicht en stem ingebeeld had bij zijn vriend. Hij besefte dat Kaney ingebeeld was en werd daar nog verdrietig er door. Kaney was nooit bij hem geweest. Kaney bestond niet.

16 - 21 jaar
Kai ging gewoon terug naar school en had nog twee bewogen, ingewikkelde jaren voor hij afstudeerde aan de middelbare school. Hij had geen flauw idee wat hij met zijn leven wou gaan doen, hij kon niets, hij wou niet verder gaan studeren. En waar zou hij nu nog een job vinden met zijn tattoos. Maar dat deed hem er wel aan denken dat hij van tattoos hield. Hij besloot een cursus te volgen, en het verbaasde hem dat hij nog wel goed was erin. Het werd een beetje zijn job. Ze nu en dan zou hij iemand een tattoo zetten om wat geld te verdienen, want een andere job zag hij zichzelf niet doen. Misschien wou hij ergens wel een muziekant worden, maar hij suckte helemaal doordat hij zelden nog gitaar speelde. Hij vond zichzelf een appartementje, een klein, vies, stoffig appartementje waar hij kon wonen en wat hij zijn thuis kon noemen. Hij sloot zich zo een beetje af van alles en iederee, voor de zoveelste keer in zijn leven. Hij had nog zelden contact met zijn moeder. Dat zorgde ook er wel voor dat hij vaak in geldproblemen zat. Andere mensen konden geld lenen van hun ouders, en wel, Kailee kon dat dus niet.

22 - ? jaar
WIP

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Kailee Rowan Rietz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: GAME FILES :: Character Introductions-