RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 Partners in Crime

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Solitair ━

Posts : 25
IC : 6

“ Character „
Age: 21
Sex: Female
Breed: Fox

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Partners in Crime ma dec 28, 2015 8:43 pm


Met een zware tas over haar schouder liep Hailey door de straten heen. Ze had afgesproken met Kane vlak bij het grote witte huis op de hoek van Mysal straat. Er moest behoorlijk wat waardevolle stuff daar binnen liggen wat Hailey goed kon gebruiken om te kunnen verkopen voor geld. Natuurlijk zou ze wel eerlijk delen met Kane, al zou ze misschien wat kleine dingetjes in haar zak steken wat daar per ongeluk terecht gekomen zou zijn. Ze zette de tas neer tussen haar benen en viste haar telefoon uit haar zak. Snel stuurde ze een smsje naar Kane over dat ze aangekomen was. Ze keek om de heg heen en zag dat alle lichten uit waren behalve die in de gang. Hailey had uitgezocht dat de familie die daar woonde elke dinsdag avond uit eten gingen en meestal niet voor twaalf uur thuis waren. Dat zou haar en Kane genoeg tijd geven om het huis leeg te kunnen roven. Hailey dook in een van de bosjes toen de voordeur open ging. Met haar hart in haar keel hield ze haar adem in en liep de familie langs haar om weg te gaan voor het wekelijkse etentje. Toen ze weg waren kwam Hailey weer te voorschijn uit de bosjes. Waar bleef Kane hij had hier al moeten zijn, Hailey rolde met haar ogen. Was er meer voor haar. Ze schuifelde richting de deur en ging op haar knieën zitten om het slot open te breken. Het duurde niet heel lang voordat ze het open had gekregen. Ze grijnsde breed en gleed naar binnen. Ze trok het alarm systeem van de muur en meteen stopte het irritante gepiep.
"Domme mensen." Mompelde ze. Ze gooide haar tas over haar schouder en liep verder naar binnen. Ze greep haar telefoon uit haar zak en ging voor de eettafel staan die keurig gedek was met zilver.

Diner voor twee darling?"

Stuurde Hailey met een foto van zichzelf en de eet tafel naar Kane. Ze grijnsde breed en begon al een wat zilver waar in haar tas te proppen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Partners in Crime

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: THE WEST :: Western Misarai :: Aelanair City-