RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 Bad security

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Bad security ma jan 04, 2016 11:14 pm

De zon wekte een jonge man. Hij lag nog lekker in bed, maar De kier die door de gordijnen van een schamel appartementje van zijn tijdelijke vrouwelijke bedpartner scheen recht in zijn gezicht. Het was al weer vier jaar geleden dat hij er even tussen uit kneep. Hij liet zijn familie voor tijdelijk alleen en dat alleen uit een groot egoïstische actie. Hij wilde gewoon even alleen zijn en dat even heeft enkel maar 4 jaartjes geduurd. Niet dat zijn vader daar heel blij mee zou wezen die was al boos als je hem een minuut zou laten wachten, maar Jake had het nog gezegd voor hij op zijn motor stapte en vertrok. Hij had best veel landen gezien en daar nog wat talen geleerd ook. Hij had in Japan nog het betere sluip werkt geleerd. Iets wat heel handig zou zijn in zijn werk als Assasijn. Zeker als zijn broer Oliver hem weer met werk op zou zadelen. Hij kreunde lichtjes en opende zijn ogen. De arm van de blondine die naast hem lag legde hij van zich af en gleed uit bed voor hij naar de badkamer toe liep om een douche te nemen. Ze was mooi geweest voor 1 nacht. Hij bond zich niet aan 1 vrouw. Er waren er zo veel om uit te kiezen dus waarom genoegen nemen met eentje als je ze allemaal kon krijgen, zeker met zijn knappe kop en zijn charmes. Tuurlijk zaten er ook vrouwen bij die zich niet inlieten met zijn zalvende woorden, maar daar stoorde Jake zich niet aan. Het hete water rolde over zijn huid en voelde heerlijk aan. Jake stond net zijn haar in te zepen toen twee sierlijke handen over zijn huid gleden. Hij glimlachte, maar zou zo snel mogelijk vertrekken. Hij draaide zich om en keek de blonde vrouw rustig en met dezelfde glimlach aan. Ze glimlachte terug. Maar na zijn haar uit gespoeld te hebben gleed hij langs haar heen onder de smoes dat hij echt weg moest. Ze knikte treurig en liet Jake passeren. Na zich afgedroogd te hebben kleden hij zich aan en voelde nog even een vochtige hand langs zijn kaak strijken. Goed dan nog 1 kus en hij ging echt. Jake kuste haar innig, maar liet zich niet tot verder verleiden en pakte zijn tas en vertrok met een vriendelijke glimlach. Die griet was hardnekkig zeg! Eenmaal beneden zetten Jake zijn tas goed vast achter het zadel van zijn Motor en starten hem. Het brullen van zijn Motor klonk als muziek in zijn oren net als een schot van zijn wapens of het gerochel van iemand die dood ging als hij zijn dolk in diens keel stak. De weg was niet echt lang meer voor hij in Aelanair City aan kwam. De geboorte plaatst van bijna alle Qayle's Maar hij moest nog een heel eind voor hij er was. Zeker nog een kilometer of 20.

(Oliver)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 172
IC : 43

“ Character „
Age: 26 years
Sex: Male
Breed: Barbary Lion

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Bad security di jan 05, 2016 7:05 pm

Met de norse blik die altijd trouw op zijn gezicht stond, staarde Oliver uit het raam. De afgelopen weken waren verschrikkelijk verlopen en als hij ergens geen zin in had dan was het om nu gestoord te worden. Voor een keer was hij in het weekend op de plek waar hij de meeste mensen de goederen gaf die verplaatst moesten worden en niet weg om zaken te regelen, bij zijn ouders te zijn of naar Sareth te gaan. Nee, van Sareth wilde hij zo ver mogelijk uit de buurt blijven. Zolang hij nog geen plan had om haar terug te pakken na zijn drogering zocht hij ook geen reden om contact met haar te hebben. Ze had ergens een punt met wat hij blijkbaar had gedaan, maar dat had haar niet het recht gegeven om Oliver knock-out te laten gaan. Zijn handen had hij op zijn rug en zijn rug stond recht. Hij zou zich niet laten intimideren door een of ander klein blond meisje. Al bleek het dat zij hem veel beter in de hand dan hij had gedacht. Haar vader was de directe baas van hem, dus als hij ook maar iets uitvreette met Sareth en zij dat door zou vertellen, dan was hij er geweest. Dus moest hij iets verzinnen waar de blondine niets tegen kon doen.
Zonder echt zijn voeten op te tillen slofte Oliver naar de badkamer die hij had gekregen toen hij het gebouw had ingenomen om vanuit hier alles te regelen. Het was een oud pand, vaak vrij koud in de winter en het bestond uit stoffige kamers waar op allerlei plekken drugs werd bewaard zodat het niet in een keer gevonden kon worden. Oliver zelf zat in de kamer van de oude fabriekseigenaar. Compleet met verstofte boekenkasten, een houten bureau en een zeer comfortabele stoel. Het was er vrij aangenaam, al was hij er nauwelijks. Het was een soort toevluchtsoord als hij nergens terecht kon. Daarbij, hij had gehoord dat zijn broer weer terug de stad in was en de donkerblonde jongen vroeg zich af of hij zich dan ook bij hem zou melden. Ze hadden al geschiedenis dus het zou Oliver niets verbazen. De jongen staarde in de spiegel van het medicijn kastje. De snee op zijn voorhoofd was dicht maar zag er alsnog niet al te gezond uit. Hetzelfde ging voor zijn blauwe oog, dat ondertussen ook geel en paars was geworden. Toen hij er even aan voelde ging er een steek van pijn door hem heen. Oliver gromde wat en trok het kastje hardhandig open om tussen de vele potjes de pijnstillers te zoeken. Zoveel last had hij er niet van, maar hij wilde de pijn altijd beperken. Als het er op aan kwam, dan was Oliver verslaafd aan pijnstillende en verdovende middelen. Met een glas water sloeg hij een pil achterover en zuchtte opgelucht, hoewel hij nauwelijks effect voelde. Zijn ogen zochten verder het kastje door, niet echt op zoek naar iets, meer controlerend wat hij nog meer moest bestellen of al had. Er was in ieder geval genoeg Rohypnol, iets waar hij de laatste tijd totaal niet zonder mee kon, dus daar hoefde hij zich geen zorgen over te maken. Andere soorten Pijn verlichtende middelen kwamen ook voorbij en Oliver besloot dat er genoeg in huis was. Met een klap ging het kastje weer dicht en liep hij terug naar de kamer om neer te ploffen in de stoel en zijn benen op het bureau neer te leggen. Hij had totaal niets te doen en voor een keer voelde dat goed. Erg goed.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Bad security wo jan 06, 2016 12:19 am

De winterse wind deed hem weinig. Hoewel het koud en snijdend was en de wereld in een prachtige witte deken was gehuld. Dat zou allemaal voor gewone mensen een prachtig plaatje zijn en niets was zo schilderachtig als een besneeuwd landschap. Die witte deken zag er voor hem uit als een doek die hij kon besmeuren met het prachtigste rode kleur die er bestond. Eigenlijk verlangde hij al weer heel lang naar om iemand een kogel door zijn kop te jagen of een mes tussen de ribben te steken. Gewoon voor de lol, of om iemand die hem irriteerde uit de weg te ruimen. Maar nu wilde hij eerst iets testen. De verhalen over zijn oudere broer had hij al een beetje op gepikt en hij was druk bezig zijn zin door te zetten en eigen baas te worden. Dat was mooi, heel mooi, maar hij miste nog iets. Een goede beveiliging! Met brullende motor reed hij de eerste huizen en flats voorbij. De geur van deze stad had hij zo gemist! Heel even snoof Jake die geur diep in en zag gelijk zijn eerste kans om iemand eens flink te laten schrikken. Zijn licht stond op groen en die puber wilde oversteken? Prima, maar niet met hem! Hij gaf gas bij en remde pal voor het joch voor hij vals grijnsde en zijn Motor flink liet brullen en rond draaide zodat zijn achterwiel het voorwiel van de jongen zijn fiets onderuit sloeg. 'Blijf wachten tot je licht groen is Snotneus!' zei hij op kille toon en reed in flinke vaart door. Wie die puber was interesseerde hem niet, zijn weg werd niet afgesneden door niemand niet... Nou ja hooguit door zijn ouwe, maar dat was ook de enigste uitzondering. Als hij de geruchten mocht geloven bewoonde zijn broer in een oude fabriek waar hij eens een bezoekje aan ging brengen. Een heel stil bezoekje. Hij zetten zijn motor een blok voor de fabriek neer en klom via een brandtrap naar de daken. Hier ging hij zo veel lol aan beleven! Met een sprintje sprong Jake van dak naar dak en sloop bij de laatste flat laag bij de grond dichterbij. Het dak van de fabriek zou vast en zeker bewaakt worden? Zijn blik ging over de rand en daar zag hij twee man saai rondjes lopen. Hm, ze liepen te ver uit elkaar en die waren gemakkelijk uit te schakelen. Hij sloop terug en wachten op het juiste moment en renden naar de rand en sprong, maar landen zo licht als een kat zou doen zodat niemand hem hoorde landen. Jake rolde door tot bij een beschutte plek en wachten tot de eerste voorbij kwam en greep hem vast en drukte op een speciale drukpunt in de hals van de man. Deze raakte meteen bewusteloos, maar het was niet schadelijk voor de man. Dit herhaalde hij ook bij de tweede bewaker en legde ze netjes naast elkaar. Dit was kinderspel! Zijn blik gleed over het dak, maar zag verder niemand en liep op rustige pas naar de deur en opende die heel zachtjes voor het geval de scharnieren piepen zouden. Maar dat deden ze niet. Dom, want zo kon je horen wie er de deur open zou doen en als die twee nog niet naar binnen mochten dan zou je horen dat het foute boel was. Met zachte stappen liep Jake de trap af naar beneden en hield al zijn zintuigen scherp en alert. Niemand zou hem zomaar verrassen, hij was getraind door de beste sluipschutter die in heel Aelanair city en omstreken te vinden was, plus dat hij zijn sluiptechnieken nog heeft kunnen verfijnen in die vier jaar dat hij weg was en eigenlijk in Japan was blijven hangen voor 3 jaar. Zijn blik gleed over de binnen kant van de fabriek. Te veel mensen druk bezig op de grond en op de looprekken waar deze trap op uit kwam liepen ook te veel mensen om zomaar langs te kunnen glippen. Hoewel mensen keken naar waar ze wilde kijken en verwachten iets te zien wat er niet was of zich juist verborgen hielden. Zijn ogen vingen de dikke lucht buizen waar een mens gemakkelijk over heen zou kunnen kruipen. Voorzichtig en uit het zicht van de mensen die er liepen die geen van allen omhoog keken klom Jake op de buizen en controleerde of die dingen stevig vast zaten, dit was ook het geval en hij glimlachte. Goed, maar ook slecht. Die buizen mochten natuurlijk niet naar beneden vallen, maar ze moesten ook niet te stevig vast zitten om zijn gewicht te kunnen dragen, maar daar ging Jake nu niet over klagen. Wel konden ze op oncontroleerbare plekken die buizen afschermen zodat niemand erop kon klimmen. Centimeter voor centimeter schoof Jake languit over de stoffige buizen. Niemand keek op en als ze het al deden dan spraken ze met de mensen op de looprekken onder hem. Als dit gebeurde bleef Jake dood stil liggen tot het gesprek voorbij was. Na het kleine schuif buis moment controleerde Jake of er niemand keek of onder hem stond. Toen de kust veilig was gleed hij van de buis af en snoof even zachtjes en diep in. Oliver was dichtbij en dit zou hij groots gaan vieren als hij hem betrappen kon. Zijn neus volgend ontliep hij massa's mensen en die de boel hier bewaken moesten. Zijn glimlach vormde zich om in een grijns en Jake kwam bij de deur aan en wachten heel eventjes. Het boze open klappende deurtje in de badkamer was een geweldig geluidje. Hij wist nu dat zijn grote broer hier was en opende de deur zachtjes en bekeek de kamer terwijl Oliver druk bezig was met zijn medicijnenkastje door te snuffelen. In een hoekje achter het bureau was een prachtige verstop plek. Genoeg schaduw om hem op te nemen en te verbergen. Zijn kleding was al duister en na zachtjes het meeste stof van zijn kleding af geklopt te hebben bleef Jake dood stil staan tot Oliver de kamer binnen kwam en in de stoel ging zitten. Een vals grijnsje verscheen op zijn lippen en heel voorzichtig haalde Jake een pen uit de binnenzak van zijn vest en stapte als een veertje naar voren. Hij legde de punt van de pen die al dagen in gedroogd was zo tegen de hals van Oliver dat het leek alsof hij een mes tegen diens hals zetten en legde zijn hand in die zelfde actie tegen de mond van zijn broer. 'Your security is so bad brother, no one would have now if someone have kill you!' fluisterde hij zacht en plagend in het oor van Oliver. Daarna liet hij hem los en kon een klein lachje niet verbergen.

XD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 172
IC : 43

“ Character „
Age: 26 years
Sex: Male
Breed: Barbary Lion

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Bad security vr jan 08, 2016 11:22 pm

Als niemand hem stoorde, iedereen op zijn plek bleef en niemand hem vragen naar het hoofd gooide of hem problemen toe worp, dan kwam alles goed. Want Oliver was toe aan een lange tijd met rust gelaten worden. Het niets doen was erg welkom in zijn leven. Het deed hem niet herinneren aan de problemen die hij had, de shit die hij doormaakte iedere dag. Het gebeul van zijn vader om de zoveel tijd om ook nog maar eens te noemen. Hij moest en zou een keer tegen die gast op moeten komen. Op dit moment was hij de oudste van de kinderen van de Qayle-familie die nog thuis woonde. Zowel Carl als Liam waren al een tijdje het huis ontvlucht en zich ergens gevestigd waar niemand hen kon bereiken. Maar niemand in de familie vertrouwde elkaar honderd procent, dus Oliver kon het wel begrijpen waarom ze niet langer met hen spraken. Alleen voor speciale gelegenheden wilden ze nog wel eens uit hun hol komen. Zoals dat kerstdiner waar Oliver liever niet aan herinnerd wilde worden. Iedereen bleek er te zijn. Op een persoon na. Jake, want die gast bleek al vier jaar kwijt te zijn. Oliver wist niet precies waarom, het maakte hem ook niets uit. Zij waren de tirannie van hun vader altijd ontsnapt en Oliver moest er nu voor opdraaien. Hij werd er ziek van, van binnen. Maar hij wist dat hij op deze leeftijd moeilijk zijn vader aankon. De man was een stuk beter gespecialiseerd in zijn dierenvorm, sterker, wijzer en slimmer. Oliver deed zijn best om alles onder controle te houden maar ook hij kon zien dat zodra hij het op een punt goed had, dat op het andere punt alles weer begon uit te glijden en te misvormen. Hij haatte zichzelf er om dat hij geen goed overzicht kon creëren, dat hij dingen niet goed in de hand had. En toch bleef het gebeuren. En toch leerde hij er niet van.
De donkerblonde jongen beet op zijn lip en staarde voor zich uit. Hij had het gevoel dat deze rust nooit iets goeds kon beteken. Hij had het al een hele lange tijd niet bewust gekend. De rust kreeg hij als hij sliep, als hij aan die verdomde pillen zat waar hij nu niet meer van af kon komen. Net toen hij wilde op staan om nogmaals maar iets te gaan doen, maakte niet uit wat, zolang het maar wat was, Oliver kun nu eenmaal niet lang stilzitten, voelde hij hoe iemand een hand om zijn mond legde en iets scherps tegen zijn nek aanduwde. De jongen verstijfde. Maar toen hij eenmaal de stem in zijn oren hoorde ontspande hij wat meer. Oliver draaide zijn stoel om, om met zijn chagrijnige gezicht recht in dat van het lachende van diens broer Jake te kijken. De asshole. 'Je kon ook gewoon door de voordeur komen.' Gromde hij. De jongen stond op om Jake vervolgens een hand te geven en broederlijk hem op de schouder te kloppen. 'En ik denk niet dat het iemand iets uit maakt als ik hier lig dood te bloeden. Er zijn meer mensen die me liever rijk zijn dan kwijt.' Denkende aan Sareth mompelde hij de woorden en nam hij weer afstand van zijn broer. Oliver vond het altijd leuk om de grootste te zijn en zelfs zijn broer, de moordenaar, was kleiner dan hem. Terwijl Oliver geen ruk uitvoerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Bad security za jan 09, 2016 3:43 am

Ach het zou zo gemakkelijk zijn geweest om Oliver hier en nu te vermoorden, maar de familie band en de manier waarop ze voor zijn vertrek samen hadden gewerkt hielden zijn moordlust tegen. Vandaar dat hij ook een opgedroogde pen gebruikte al kon hij die ook gemakkelijk door iemand zijn nek rammen als je maar genoeg kracht zetten om de huid te doorboren. Oliver verstijfde bij het vast pakken, wat hem zeer amuseerde, maar in zijn stem was dat niet te horen. Maar toen Oliver zijn stem hoorde ontspande deze wat en draaide zich om. Jake speelde wat met de pen voor hij hem weg stak en luisterde naar wat zijn broer zei. 'Hoe zou ik je beveiligingssysteem dan kunnen controleren?' klonk hij plagend en pakte de hand van zijn broer stevig vast en kopieerde het schouderklopje. De volgende woorden die volgde lieten even zijn wenkbrauwen zinken. 'Geloof het of niet Big Bro, maar ik zou je missen mocht het ooit gebeuren. Ondanks dat die ouwe ons zo behandelde heb ik altijd naar je op gekeken. Maar zo te zien ben jij lekker druk brzig geweest.' zijn stem klonk even iets minder kil, maar nog steeds ongeintereseerd. Zijn laatste zin sloeg op de fabriek waar genoeg man bezig waren met alles klein te snijden, verdelen en te verpakken op handels grote. 'Maar je handel heeft zo te zien ook ratten aan getrokken. Als je nog werk hebt kan ik ze voor je uit de weg ruimen of ze laten betalen!' zei Jake doelend op de zichtbare verwondingen aan Olivers gezicht. Het blauwe oog was offercieel ook een verwonding. Misschien onderhuids, maar het bleef een verwonding. Jake stelde nooit zo maar vragen, nee hij verbloemde ze meestal als feiten. Het feit dat Oliver gewond was kwam of door hun vader, maar dat geloofde Jake eigenlijk niet did vermeed vaan hun gezichten, maar junkys die konden het geen bal intereseren. Zijn ijskoude blik bleef op het altijd norse gezicht van zijn grote broer.
Terug naar boven Ga naar beneden
 BerichtOnderwerp: Re: Bad security

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Bad security

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: THE WEST :: Western Misarai :: Aelanair City-