RegistrerenInloggenIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepen
INBOX // PROFILECharactername
Password

You are not logged in or registered.
(LOG IN OR REGISTER)
Welcome friendly guest,

DAWN OF ETERNITY is a semi-realistic rpg about the supernatural caused by the ultimate virus centuries ago.

Are you going to survive this world?


13-12-2015 ~ Het forum is officieel open!
29-11-2015 ~ Het forum is bijna klaar!
the season isseason
Winter
This forum works the best with:
google chrome

but can also be used with the following browsers:
firefoxinternet exploreredgesafari
DAWN OF ETERNITY

Let us work on the start of a new era

Deel | .
 

 Nobody no fun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Nobody no fun do jan 07, 2016 2:25 am

Op dit late uur lagen de meeste mensen vaak al te slapen of andere lagen net in hun nest. Maar dit schimmige figuur kon de slaap niet vatten. Het voelde voor hem vreemd om alleen in zijn bed te liggen. Uren had Jake naar het plafon liggen staren, maar zijn oogleden waren niet gezakt. Ook na een fles wotka leeg gedronken te hebben was hij nog niet moe, maar om aan de slaappillen te gaan deed Jake niet. Drugs prima, maar slaappillen? Komop zeg! Er waren genoeg manieren zat om een slapeloze nacht door te komen. Jakekleden zich aan en begon te lopen. Alles was zo rustig? Zo stil... Ondanks sommige dames die hem wel lokte, maar op de een of andere manier zat er een andere drijfveer achter zijn slaap gebrek. Mooie vrouwen waren er genoeg, maar hij wist al wat er miste. Het doden van een mens! Bloed, daar hunkerde hij naar. Het zien van iemand leegbloeden en sterven onder zijn handen. Hoe het leven uit iemand weg sijpelde. Ja dat was wat hij miste. Jake stapte rustig verder een plan bedenken hoe hij iemand uit zou kiezen voor zijn lol en om zijn sadistische ongenoegen te bevredigen. Al snel viel zijn blik op een dronke man. Een grijns verscheen op zijn lippen. Deze was een beetje te hard handig naar zijn vriendin die niet verder wilde dan haar vriend wel wilde. Hoewel Jake zich niet als een held zag, maar eerder als een anti-held stapte hij toch op het tweetal af en uit de vele verborgen vakjes haalde hij een dun werpmesje, maar hield het stevig vast. 'Zeg vriend, Als ze niet wil laat haar dan met rust!' riep hij naar de man toen Jake binnen gehoorafstand was. De man keek hem vuil aan en riep dat Jake zich nergens mee moest bemoeien, deze grijnsde vals en greep de man met een arm om zijn nek vast en trok hem bij de vrouw weg. 'Zorg jij dat je thuis komt, ik zorg wel voor Romeo.' zei hij vriendelijk naar de damen die hem bedankend knikte en weg rende. 'Zo vriend, jij hebt je net aangemeld voor een roddeltje vechten! Niet hier, maar ergens anders.' gromde Jake zacht dreigend en zag de man zijn Auto vlakbij gepakeerd staan. Want daar had hij zijn vriendin eerder nog in willen fietsen, wat mislukte en nu risulteerde dat Jake hem naar believen ging vermoorden. Maar ver buiten de stad. Zo kon Niemand deze dronken heer meteen vinden. Door op een speciaal plekje in de hals van de dronkaard te drukken raakte deze bewusteloos en.dumpte Jake hem in de bijrijders stoel. Voor Jake verder nog iets deed, trok hij zijn zwarte handschoenen aan om geen vinger afdrukken achter te laten. Daarna reden ze de stad uit naar een geschrikte drop plek.

(Dalton Kingsley)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 26
IC : 10

“ Character „
Age: 23
Sex: Male
Breed: Gorilla

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun vr jan 08, 2016 9:51 pm


Het moest hem overkomen. Slechte zaken overkwamen hem altijd want hij trok het aan. Hoe dat hij het aantrok...daar had hij geen logische uitleg voor, maar zo was het wel. Hij kon alles zo goed mogelijk plannen als hij kon zodat er niks mis zou lopen en dan toch. Pech wist hem wel te vinden.
Hopeloos keek de jongen naar de rook die van onder de motorkap van zijn auto kwam. Dalton wist hoe je met een auto moest rijden en daar hield het haast bij op. Hij kende niks van eventuele mankementen dus had hij ook geen idee wat dat er mis was. Als het enkel zijn band was die plat was kon hij die wel veranderen, maar dat was het enige. Wanneer dat Dalton dan ook nog eens de motorkap omhoog deed om de schade te kunnen zien kwam er alleen maar meer rook uit. Zijn arm hield hij meteen tegen zijn mond wanneer dat hij zijn gezicht weg draaide en hard begon te hoesten. De rook bleef vervolgens maar komen en hij ging wat verder weg staan. Ergens had hij schrik dat zijn auto nog zou gaan ontploffen. Dat klonk misschien overdreven, maar wie zei dat het niet kon? Het was een oud ding dat Dalton tweedehands gekocht had en je zag dat het niet veel had gekost.

Dalton begaf zich na even naar de auto te hebben gestaard naar de rand van de weg die er liep om meer licht te verkrijgen. Dat was nog zo iets...het was verdomme avond en hij zat vast op een vergeten plek! Zijn gsm had uiteraard geen bereik en op de weg was geen levende ziel te bekennen. Of dat dacht hij toch. In de verten spotten hij twee lichten die hij herkenden aan de lichten van een auto. Zonder erbij na te denken ging hij op het midden van de baan te staan, wel in het licht van de lantaarnpaal. ‘Stop!’ riep hij luidkeels terwijl hij met zijn armen aan het zwaaien was. Misschien werd die persoon wel zijn weg terug.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun za jan 09, 2016 4:08 am

Deze auto mocht er best wezen. Hij reed lekker en Jake trapte het gas pendaal diep in. De motor van de wagen brulde luider en luider. Het was net muziek. De weg verruilde Jake al snel voor een andere wat kleinere weg, maar welke mafkees ging er nu midden op de weg staan?! Wat kon hem dat nu schelen. Jake vond dat die knaap twee keuzes had. 1 blijven staan en alles breken wat er in zijn lichaam. 2 hij sprong aan de kant, iets wat Jake ook zeker leuk vinden zo leuk vond! Maar of die knakker zou zelf moeten kiezen welke, maar die gozer zou vast wel weg springen aangezien Jake niet stoppen zou.

[sorry een beetje kort)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 26
IC : 10

“ Character „
Age: 23
Sex: Male
Breed: Gorilla

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun za jan 09, 2016 11:31 am


Het enige dat Dalton wilde was weg geraken uit die vergeten plaats waar dat er bijna nooit iemand kwam. Wanneer dat er in de verten de koplampen van een auto schenen nam hij natuurlijk zijn kans. Als je gewoon langs de weg bleef staan had je nog minder kans dat iemand zou stoppen, dus ging hij op de weg staan. Al snel was het echter duidelijk dat de bestuurder niet van plan was om te stoppen. Hij vertraagde niks, helemaal niks. Dalton had geen andere keus dan de weg te verlaten en dat deed hij ook. Hij sprong opzij, maar wist zijn evenwicht te bewaren zodat hij recht bleef staan.
‘Sukkel!’ riep hij vervolgens weer luid. Een beetje woede was omhoog gekomen in de jongen. Dat was ook wat hem zover dreef om een steen van de grond te houden en naar de auto toe te gooien. ‘Dat je in een afgrond rijdt!’ vervolgde hij ondanks de andere het vast niet kon horen. Met zo’n situaties was hij gewoon niet goed. Dalton had zo nu en dan last van mood swings en toen werd dat goed duidelijk. Het ene moment was hij blij dat er iemand voorbij kwam, maar het moment dat daarop volgde wenste hij de andere de dood in omdat die niet wilde stoppen.
Dalton verwachte echter niet dat de steen raak zou zijn, maar het was mogelijk. De andere zou vast ook niet stoppen dus draaide hij zich weer om naar zijn auto. Rook kwam nog steeds uit de motorkap. Door de emoties die de persoon had opgewekt gaf hij een harde trap tegen één van de banden waarmee hij enkel zichzelf pijn deed. Dalton moest op zijn tanden bijten om geen zacht kreet van pijn te laten horen, maar hij mankte wel even wanneer hij terug verder weg van de auto stapten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun za jan 09, 2016 12:21 pm

Wie het ook was, was wijs genoeg om aan de kant te springen. Eigenlijk wel jammer, maar wat die gast eruit blaten pikte Jake niet. Hij had geen muziek aan staan en tussen het brullen van de motor van de auto door hoorde Jake de ander hem uitschelden voor "Sukkel"

Jake liet het gaspendaal los en trapte de rem tot op de bodem van het kunnen van de rem in. Met piepende banden kwam hij na een lange rem weg tot stil stand en kon nog net horen dat een steen de auto miste. Zo dus het mannetje was boos? Dit ging leuk worden nu had hij man waar Jake mee spelen kon. Na de wagen gedraait te hebben reed hij nu wat rustiger terug naar wie het ook mocht zijn. Jake zetten zijn wagen niet te dicht bij de andere auto en stapte uit. Zijn katana lag achterop de bank die had hij nu niet nodig. Hij kon dit gastje wel gemakkelijk aan met zijn dolken en werpmessen. Mocht het anders uitpakken kon hij zijn schjetijzers altijd gebruiken die altijd afgesloten op zijn heupen hingen. 'Zo zo, je wagen ziet er niet goed uit kerel?!' riep Jake op een gespeelde vriendelijke toon, maar zijn ware bedoelingen lagen diep verscholen achter een dik masker. Jake klopte even op het dak van de kapote wagen. Dit was trouwens ook een mooie plek om zich van die twee te ontdoen. Tenzij deze jongen met belangrijke informatie op de proppen kon komen, dan zou Jake het overwegen om hem te laten leven of hij zou hem anders van diensten kunnen wezen?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 26
IC : 10

“ Character „
Age: 23
Sex: Male
Breed: Gorilla

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun za jan 09, 2016 1:04 pm


Dalton moest onthouden dat het niet goed was om tegen de banden van je wagen te schoppen. Je deed jezelf er alleen maar pijn mee. Daarom had hij plaats genomen op de grond en wreef hij over zijn schoen door de pijn die hij aan zijn teen voelde. Het viel mee en zou direct weer goed aanvoelen, maar de klap had hij toch even gevoeld.
Met een kleine frons op zijn gezicht keek hij vervolgens vragend naar de auto die weer terug kwam. Dus de bestuurder besloot toch te helpen? Of hij had zijn woorden toch gehoord en was niet al te blij. Dalton zelf was in ieder geval nog steeds niet blij, en dat veranderde geen seconde. Ook niet wanneer de andere zijn auto verliet. Het enige wat dat de jongen toen deed was recht staan en met vernauwde ogen keek hij naar de andere. ‘Het ziet er in ieder geval beter uit dan jou,’ beet hij de andere meteen terug. Wat? Die kerel had hem zonet proberen omver te rijden en hij kon hem niet wijsmaken dat het niet zijn bedoeling was geweest. ‘Zijn er geen mensen die je nog omver moet rijden?’ sprak hij vervolgens weer.
Eigenlijk was het geen goed idee om ruzie te maken met iemand en dan vooral niet voor zichzelf. Hevige negatieve emoties waren namelijk niet goed voor hem. Het kon er wel eens voor zorgen dat hij onbewust zou shiften. Dat kreeg je nu eenmaal als je het totaal niet onder controle had of wilde hebben. Persoonlijk had Dalton er een hekel aan en was hij liever gewoon normaal. Daarom dat hij het nooit zou proberen te oefenen of onder controle wilde krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun za jan 09, 2016 2:33 pm

Hm, de wagen zag er echt derde hands uit. Jake was top kwaliteit wagens en motoren gewend, maar als deze gozer en blij van werd moest hij zelf weten dat hij wel vaker langs de straat stil kwam te staan. De jongen ging recht staan en op Jake zijn woorden reageerde hij. Jake moest even grinnikend. 'Zo'n roestbak ben ik gelukkig niet.' zei hij nog steeds gespeeld vriendelijk en stapte bij de auto weg richting de jongen die hem weer aansprak. Zo dus dit kereltje was nog steeds boos, of kon hij zijn woede niet onder controle houden? Maakte hem wat uit. Jake was snel en lenig genoeg om een mogelijke vuist of voet te ontwijken. 'Ik was eigenlijk ergens druk mee, maar wie is er nu zo dom op midden op de straat te gaan staan? Dat kan je altijd nog je kop kosten.' zijn stem bleef vriendelijk, maar hij haten die toon met elke vezel in zijn lijf. Maar niemand zou het horen. Jake bleef op een ruime arm lengte van de jongen stil staan. Hij had wel zin om deze jongen een flink pak rammel te geven, maar eerst zou hij wat met hem gaan spelen zoals een kat altijd met zijn prooi deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 26
IC : 10

“ Character „
Age: 23
Sex: Male
Breed: Gorilla

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun za jan 09, 2016 4:02 pm


Het was niet zo dat Dalton verbazingwekkend veel geld verdienden. Ook zijn appartement was niet het meest geweldige, maar hij had daar alles wat hij nodig had dus was hij tevreden. Veel maakten het hem ook niet uit dat de persoon zei dat het een roestbak was want dat was het ook. Toch was het de eerste keer sinds een zeer lange tijd dat hij problemen had met de wagen. Dalton kon alleszins niet klagen. Het enige wat hij dan deed bij de opmerking van de andere was even met zijn ogen rollen. Je was nog erger dan een roestbak vanaf het moment dat je iemand bijna aanreed.
Uiteindelijk kwam het erop neer dat het ZIJN fout was terwijl hij niet degene was in de auto. Als het zo zou zijn geweest dat de andere hem niet gezien had zou die zijn verder gereden of had hij zich al verontschuldigd. Nee hoor, dat gebeurden echter niet en dus zetten Dalton gefrustreerd wat stappen naar voor. ‘Wat is er zo moeilijk aan het indrukken van de rem?’ kaatste Dalton terug zonder een antwoord te geven op de andere zijn vraag. ‘Daarbij ben ik er zeker van dat je ook mooi zou zijn blijven doorrijden als ik langs de kant was blijven staan. Je bent gewoon één van die eikels die liever iemand om ver rijdt dan even stopt om iemand te helpen,’ zei hij gefrustreerd.
‘Maar hoepel op als je hier enkel bent om niks te doen,’ ging Dalton verder terwijl dat hij gebaarden naar de auto van de ander en wanneer hij dat deed bleef zijn blik even op da wagen hangen. Als hij snel genoeg was kon hij die auto ook even ‘lenen’. Dan mocht meneer daar achter blijven in de middle of nowhere.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun za jan 09, 2016 4:48 pm

De jongen leek steeds kwader te worden, maar Jake stoorde zich er niet aan, nog zijn woorden die over de rem gingen. Plus de volgende woorden die volgde. Jake moest heel even hard lachen, maar nog voor de ander kon reageren greep hij de jongen bij zijn kraag. 'Dat heb je goed knaap. Ik ben niet het persoon die andere helpt. Maar eigenlijk was ik al ergens mee bezig, maar ik kan jouw wel als voorafje nemen, voor ik me met die ander bezig ga en hem helemaal open haal om met zijn bloed de sneeuw hier rood te kleuren!' zijn stem klonk weer als vanouds. Ijzig kil en zijn blik ongeintereseerd. Jake had de jongen dicht naar zich toe getrokken terwijl hij gesproken had en likte diens wang even voor hij hem van zich af duwde. Hopend dat de jongen in de sneeuw zou vallen en zou vluchten. Want dan ging hij echt veel lol beleven. Als de ander wilde vechten was dat ook goed. Jake wachten af en bleef alert op de bewegingen van de jongen voor hem.

(Oh ho Jake is in a killing mood.) Xp
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 26
IC : 10

“ Character „
Age: 23
Sex: Male
Breed: Gorilla

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun za jan 09, 2016 7:34 pm


Dalton kon zijn hart voelen kloppen. Hij kon ook één van de vele paniekaanvallen voelen opkomen die hij vaker had, maar de frustraties en woede hielden het wat tegen. Strak keek hij de andere in zijn ogen aan nu hij een heel pak dichterbij stond. Als Dalton meer moed had gehad zou hij in de andere zijn gezicht hebben gespuugd. Waar de andere het precies over had wist Dalton niet, maar er stond dus blijkbaar nog iemand op zijn lijstje om te doden. Wat een leuke gozer was hij ook weer tegen gekomen. Dat hij iemand anders wilde openhalen en de sneeuw rood laten kleuren deed angst opkomen, maar voor dan wilde hij het niet laten zien. Een deel van het beest in hem had het ook al deels overgenomen en kwam enkel harder naar boven wanneer de jongen naar achter werd geduwd.
Dalton probeerden zijn evenwicht te bewaren door verschillende stappen achteruit te zetten, maar toch belande hij in de sneeuw en ook zijn rug raakten de grond. Eerst hem bijna omver rijden, dan wat belachelijk zitten doen en hem nu bedreigen? Normaal gezien ging hij iedere transformatie tegen, maar niet die dag. Dalton liet het gewoon gebeuren. Op zich had hij één van de minst pijnlijke transformaties want het menselijke skelet kwam bijna exact overeen met dat van de gorilla. Het waren vooral zijn handen en voeten die wat veranderde door tenen en vingers die van plek veranderen en zijn schedel kreeg een andere vorm met scherpere tanden. Zijn spieren groeide ook zichtbaar en het liet zelfs zijn kleding scheuren. De zwarte borstkas en zijn zwarte vacht waren haast versierd met roze littekens die hij had opgelopen tijdens de vele transformaties. Het was namelijk zo dat hij altijd wel voor problemen zorgde tijdens zijn transformaties.
Even plaatsen Dalton zich op zijn achterpoten en klopten daarbij enkele keren hard tegen zijn borstkas met de bijhorende brul. Het was een strijdkreet en dat zou de andere vast ook wel weten. Zonder verder af te wachten liep hij op de andere af om op ongeveer twee meter zich af te zetten en met één arm naar de andere te zwaaien om een hard klap te geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun zo jan 10, 2016 3:04 am

Dit had Jake al zien aankomen, maar deed niets om te voorkomen dat de jongen zich veranderde. Zijn eigen botten braken en bogen. Maar het pijnlijkste gedeelte was altijd die van zijn gezicht. Nou ja die van zijn gebit meer. Tijdens het veranderen was dat het geen dat zijn gehele shift aan het groeien was. Hij was groter dan de gemiddelde Kat-achtige, dus zijn botten rekte zich ook nog een deel uit. Jake hoorde de strijdbrul van de aap aan en grauwde zelf ook. De eerste aanval kon Jake nog niet ontwijken, maar door wat stappen opzij te zetten kon hij de ergste klap op vangen. Zijn 15 cm lange tanden blonken in het licht dat de straatlantaaren op de sneeuw afketsten. Jake liet het hier niet bij zitten en klemde zijn kaken om de voorpoot van de aap waarna hij er een flinke ruk aan gaf, los liet en meteen een poot met uitgeslagen klauwen naar de aap sloeg. Hij zou weten dat dit geen simpel gevecht worsen zou!

(Ik moest nog op een berichtje wachten vandaar dat ik later posten voor de shift rond was.) XD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 26
IC : 10

“ Character „
Age: 23
Sex: Male
Breed: Gorilla

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun zo jan 10, 2016 10:14 am


Damp kwam uit de jongen zijn neusgaten. Hij had ervoor gekozen om het gevecht aan te gaan en hij was op dat moment blij met de keuzen. Later zou wat anders zijn omdat hij zich dan weer bewust werd van alles, maar daar dacht hij op dat moment niet aan. Zijn slag had de andere die ondertussen ook was veranderd toch geraakt, maar de katachtige was ook meteen in actie geschoten. Een paar scherpe tanden boorden zich in zijn poot. Het was een geluk dat zijn onderarm op dat moment een heel pak dikker was, anders zouden de tanden er volledig doorheen zijn gegaan. Op dat moment had hij er dan ook een pak minder last van ondanks het vooral kwam door adrenaline. Dalton had de andere nog een klap willen geven, maar de kat had al gelost waardoor zijn klap ook mis was.
De volgende slag wist hij wel te ontwijken door opzij te springen, maar hij wachten toen niet af. Zijn beide voorpoten hield hij in de lucht om die vervolgens hard naar beneden te laten komen, uiteraard was dat gemikt op het andere wezen en dan nog op die zijn rug. Dit herhaalde hij enkele keren achter elkaar en als de katachtige van positie zou veranderen zou hij dat ook doen. Het was een kwestie van snel reageren voor de andere om het te kunnen ontwijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun zo jan 10, 2016 10:59 am

Okay de ander had zijn klap ontweken, maar ze waren ook pas net begonnen. Jake zag zijn volgende set en ontweek hem net lang genoeg tot deze een opening open liet. Net na het neerkomen dook Jake opeens naar voren en zetten zijn scherpe klauwen in de sneeuw voor de juiste afzet. Sneeuw kon erg glibberig zijn vooral tijdens gevechten. In de lucht draaide hij zich en landen vlak achter de aap om daarna zich weer naar voren te storten en zijn klauwen naar het vlees van de aap uit te halen. Veel van andere mensen die zich geshift hadden waren door zijn tanden en klauwen om gekomen, maar misschien hoefde dat niet zo ver te komem als hij dit joch maar uitgeput genoeg maakte. Misschien kreeg hij er nog wel wat uit?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 26
IC : 10

“ Character „
Age: 23
Sex: Male
Breed: Gorilla

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun zo jan 10, 2016 3:04 pm


Het was niet zo dat Dalton als zijn menselijkheid verloor. Hij bezat nog steeds het verstand van een mens en daardoor kon hij nauwkeurigere aanvallen toebrengen. De andere mocht wan wel snel zijn en had duidelijk ervaring, hij zou ook wel schade kunnen aanrichten.
Zodra dat de katachtige over hem heen was gesprongen en in zijn rug had geklauwd liet Dalton een zacht geluid horen dat wat leek op dat van een grom. Hij zou niet ontkennen dat het aardig wat pijn deed, maar daar liet hij zich niet door doen. Pijn had hem tijdens shiften nog nooit echt tegen gehouden. Terwijl dat hij zich dan ook zo snel mogelijk weer naar de kat omdraaide zwaaide hij zijn arm mee in de beweging, uitgestoken zodat hij hoopten de kat zo vast te raken. Meteen nadien greep hij met zijn andere hand naar de keel van de katachtige. Als hij die vast zou krijgen was hij niet van plan meteen los te laten. Hij zou de kat dan met genoeg kracht beet houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
avatar
━ Solitair ━

Posts : 42
IC : 13

“ Character „
Age: 24
Sex: Male
Breed: Saber tooth

Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun zo jan 10, 2016 3:48 pm

Het gegrom van de aap amuseerde hem alleen maar. Jake voelde zich in zijn element en het gevoel van scheurend vlees onder zijn nagels was geweldig. Maar van korte duur. Want zijn tegenstander draaide zich al om en gaf hem een klap van zijn meedraaiende arm. Jake rolde door zodat de volgende aanval miste. Sprong op en krabte naar de achterpoten in het langs de aap af rennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 BerichtOnderwerp: Re: Nobody no fun

Terug naar boven Ga naar beneden
 
 

Nobody no fun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dawn of Eternity :: THE SOUTH :: Southern Misarai :: Vallae Valley-